Waarmee kunnen wij u nu precies helpen?

Zoals u waarschijnlijk had gezien op de foto's van deze website, zijn wij gespecialiseerd in het produceren en leveren van trappen, leuningen en balustrade in staal, inox of aluminium. 

Wij kunnen u echter ook helpen met andere contructiewerken uit staal. Indien u hier vragen over hebt, aarzel niet ons te contacteren en neem gerust al een kijkje bij Diensten onder Maatwerk.

Wat gebeurt er nu als ik een vraag stel?

Als u een vraag stelt via de website of via mail, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u. Hierna komen wij bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en krijgt u enkele dagen later een persoonlijke prijsofferte via mail. Hierna staan wij altijd klaar om al uw vragen omtrent deze offerte te beantwoorden.

Hoe weet ik nu hoe alles er concreet zal uitzien bij mij thuis?

Indien u akkoord gaat met onze prijsofferte en de werken aan ons worden toegewezen, bezorgen wij u een 3D-tekening van het project. Enkel als u deze werktekening goedkeurt, beginnen wij met de productie van uw trap of leuning.

Nog vragen?

Graag een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet ons te contacteren. Wij komen graag bij u langs om verschillende mogelijkheden te bespreken en om u vervolgens een vrijblijvende offerte te bezorgen.
 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Douchy maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie